Værdier

En troværdig og seriøs samarbejdspartner

Jacobsen & Winding A/S lægger vægt på at være en troværdig og seriøs samarbejdspartner, der er anerkendt, både af kunder og medarbejdere, for at udføre fagligt korrekt kvalitetsarbejde til aftalt tid. Det prioriteres derfor højt, at det arbejde vi leverer, stemmer overens med de aftaler, som vi indgår med vores kunder og lever op til tidens kvalitetskrav. Vi vil desuden altid bestræbe os på, at kunderne er trygge og tilfredse med firmaets ydelser. Kvalitet er for os en selvfølge.

​Fastholdelse af højt kvalitetsniveau

Vi fastholder et højt kvalitetsniveau gennem kontinuerlig kvalitetssikringsarbejde og løbende efteruddannelse af vores medarbejdere, så de altid er opdateret og velkvalificeret. Arbejdet planlægges altid iht. gældende lovgivning såvel håndværksmæssigt som sikkerhedsmæssigt.

Aktiv medspiller

Jacobsen & Winding A/S er endvidere en aktiv medspiller i lokalområdets sports- og kulturliv og støtter det lokale foreningsliv indenfor bl.a. håndbold, fodbold og cykling.

​En sikker arbejdsplads

Jacobsen & Winding A/S ønsker en sikker arbejdsplads for alle medarbejdere. Arbejdsmiljøet har stor betydning for glæden ved at gå på arbejde.

Alle skal kunne føle sig godt tilpas både psykisk og fysisk. Vi arbejder derfor målrettet for et godt arbejdsmiljø og som et bevis herpå har Arbejdstilsynet tildelt firmaet en grøn smiley.

Jacobsen & Winding A/S

Vennelystvej 8, 6880 Tarm
Tlf: 97 37 16 90
CVR: 28302606
Privatlivspolitik

Vi er medlem af

Dansk Byggeri logo

 

Samt omfattet af

Byg Garanti logo

Autoriseret kloakmester

Jacobsen & Winding A/S er certificeret af byggeriets kvalitetskontrol

Jacobsen & Winding A/S er autoriseret kloakmester