Byg Garanti

Vi er medlem af Dansk Byggeri

Når du vælger en håndværker, der er medlem af Dansk Byggeri, sikrer du dig samtidig Byg Garanti, som er Dansk Byggeris garantiordning på arbejder, der er udført for private kunder på deres private bolig. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

​Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter.

Dækker udgifter op til 150.000 kroner

Garantiordningen koster ikke ekstra, men den giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 150.000 kroner inkl. moms pr. byggesag.

Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til Byggeriets  Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr.

​Byg Garanti

Det er Dansk Byggeri, der står bag Byg Garanti. Det betyder, at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med et Dansk Byggeris-medlems arbejde - også hvis din Dansk Byggeri-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

​Læs mere på www.byggaranti.dk, der også giver informationer om de ting, du generel skal være opmærksom på, når du går i gang med et byggeprojekt.​

 

Jacobsen & Winding A/S

Vennelystvej 8, 6880 Tarm
Tlf: 97 37 16 90
CVR: 28302606
Privatlivspolitik

Vi er medlem af

Dansk Byggeri logo

 

Samt omfattet af

Byg Garanti logo

Autoriseret kloakmester

Jacobsen & Winding A/S er certificeret af byggeriets kvalitetskontrol

Jacobsen & Winding A/S er autoriseret kloakmester