Entreprenør i Tarm, Skjern og Ringkøbing

Mere end 40 års erfaring med entreprenørarbejde

​Som entreprenør kan vi udføre alle former for byggeri i bl.a. Tarm, Skjern og Ringkøbing. Vi kører selvfølgelig også længere for den rette opgave.

​Vi kan hjælpe med nybyggeri, ombygning eller tilbygning i forbindelse med blandt andet huse, villaer, sommerhuse, erhvervsbygninger, institutioner, svømmehaller, industri og landbrug.

​Vi er et 40 år gammelt murerfirma, kloakfirma og entreprenørfirma, og udfører selv alt jord, beton-, kloak- og murerarbejde i forbindelse med et byggeri.

​Ved en total- eller hovedentreprise benytter vi andre lokale håndværkere som for eksempel elektrikere, tømrere, snedkere, malere og VVS-installatører til at udføre de øvrige fagentrepriser.

​Få grundig rådgivning af professionel Entreprenør

​Vi begynder ethvert byggeri med en grundig rådgivning omkring muligheder, løsninger og materialer, således vores kunder kan føle sig trygge og tilfredse med vores arbejde fra start til slut.

​Alt byggeri bliver desuden planlagt i henhold til gældende lov, og det er i forhold til både det håndværksmæssige og sikkerhedsmæssige.

​Som entreprenør lægger vi i det hele taget stor vægt på at være en troværdig og seriøs samarbejdspartner, der er anerkendt af både kunder og medarbejdere.

Derfor skal vores byggeri også stemme overens med alle de aftaler, som vi har indgået.

​Du er velkommen til at få et tilbud på dit byggeprojekt

Du er velkommen til, at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit byggeri, eller hvis du ønsker at drøfte dine ønsker og ideer.

Du kan ringe til os på 97 37 16 90.

Kontakt os og hør mere

Jacobsen & Winding A/S

Vennelystvej 8, 6880 Tarm
Tlf: 97 37 16 90
CVR: 28302606
Privatlivspolitik

Vi er medlem af

Dansk Byggeri logo

 

Samt omfattet af

Byg Garanti logo

Autoriseret kloakmester

Jacobsen & Winding A/S er certificeret af byggeriets kvalitetskontrol

Jacobsen & Winding A/S er autoriseret kloakmester