Betonarbejde i Tarm, Skjern, Ringkøbing og omegn

Betonarbejde ved byggeri og renovering

​Hos Jacobsen & Winding tilbyder vi alle former for jord- og betonarbejde ved anlægsopgaver, nybyggeri, ombygning og tilbygning samt ved renovering og reparation, og vi kan varetage byggeri af huse, villaer, sommerhuse, erhvervsbygninger, institutioner, svømmehaller, industri og landbrug.

Vi tilbyder alle former for jord- og betonarbejde i bl.a. Tarm, Skjern og Ringkøbing. Vi kører selvfølgelig også længere for den rette opgave.

Mere end 40 års erfaring med beton- og jordarbejde

​Vi har udført jord- og betonarbejde i 40 år, men vi laver også murer-, kloak- og entreprenørarbejde.

​Og ved total- eller hovedentrepriser benytter vi andre lokale håndværkere som for eksempel elektrikere, tømrere, snedkere, malere og VVS-installatører til at udføre de øvrige fagentrepriser, der kan være i forbindelse med et byggeri eller en renovering.

​Vi har altid lagt vægt på at have et højt kvalitetsniveau, og dette sikrer vi med en effektiv kvalitetssikring, men også ved løbende efteruddannelse af vores medarbejdere.

​Derfor begynder vi ethvert betonarbejde med en grundig rådgivning omkring alle muligheder, løsninger og materialer, således vores kunder kan føle sig trygge og tilfredse med vores arbejde.

Vores betonarbejde udføres efter aftale og gældende normer

​Alt jord- og betonarbejde bliver planlagt i henhold til gældende normer og i forhold til både det håndværksmæssige og det sikkerhedsmæssige.

​Vi lægger med andre ord stor vægt på at være en troværdig og seriøs samarbejdspartner, der er anerkendt af både vores kunder og medarbejdere.

​Derfor bliver vores betonarbejde altid udført i overensstemmelse med vores aftaler.

Du er velkommen til, at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit betonarbejde. Du kan ringe til os på 97 37 16 90.

Kontakt os og hør mere

Jacobsen & Winding A/S

Vennelystvej 8, 6880 Tarm
Tlf: 97 37 16 90
CVR: 28302606
Privatlivspolitik

Vi er medlem af

Dansk Byggeri logo

 

Samt omfattet af

Byg Garanti logo

Autoriseret kloakmester

Jacobsen & Winding A/S er certificeret af byggeriets kvalitetskontrol

Jacobsen & Winding A/S er autoriseret kloakmester