Murer i Tarm, Ringkøbing, Skjern og omegn

Kvalitetsbevidst Murer

​Vi udfører murer- og entreprenørarbejde i bl.a. Tarm, Skjern og Ringkøbing. Vi kører selvfølgelig også længere for den rette opgave.

Vi har mere end 40 års erfaring som murer, og vi har altid lagt vægt på at have et højt kvalitetsniveau. Dette sikrer vi gennem en effektiv kvalitetssikring, men også ved løbende efteruddannelse af vores medarbejdere.

​Vi udfører både nybyggeri og renoveringsopgaver

​Vores arbejde som murer kan ske i forbindelse med nybyggeri, tilbygning eller renovering, men også ved mindre reparationer, og vi kan varetage byggeri af huse, villaer, sommerhuse, erhvervsbygninger, institutioner, svømmehaller, industri og landbrug.

​Vi begynder alle projekter med en grundig rådgivning omkring muligheder, løsninger og materialer, således vores kunder kan føle sig trygge og tilfredse med vores arbejde som murer.​​

​Få et uforpligtende tilbud af din lokale Murer i Tarm og omegn

Alt vores arbejde bliver planlagt i henhold til den gældende lovgivning, og det gælder i forhold til både det håndværksmæssige og det sikkerhedsmæssige.

​Vi lægger i det hele taget stor vægt på at være en troværdig og seriøs samarbejdspartner, der er anerkendt af både kunder og medarbejdere.

Derfor skal vores arbejde som murer også stemme overens med de aftaler, som vi har indgået med vores kunder.

​Du er velkommen til, at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud fra vores murermester. Du kan ringe til os på 97 37 16 90.

Kontakt os allerede i dag

Jacobsen & Winding A/S

Vennelystvej 8, 6880 Tarm
Tlf: 97 37 16 90
CVR: 28302606
Privatlivspolitik

Vi er medlem af

Dansk Byggeri logo

 

Samt omfattet af

Byg Garanti logo

Autoriseret kloakmester

Jacobsen & Winding A/S er certificeret af byggeriets kvalitetskontrol

Jacobsen & Winding A/S er autoriseret kloakmester