Kloakmester i Tarm, Skjern og Ringkøbing

Professionel Kloakmester i Tarm og omegn

​Vi er autoriseret kloakmester, og vi udfører kloak-, murer- og entreprenørarbejde i bl.a. Tarm, Skjern og Ringkøbing. Vi kører selvfølgelig også længere for den rette opgave.

​Desuden er vi certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol A/S. Det betyder, at vi har en lovpligtig godkendelse af vores kvalitetsstyringssystem som kloakmester.

​Dertil kommer, at vi har mere end 40 års erfaring inden for byggeri, renovering og reparation.

​Din lokale kloakmester - udfører anlægsopgaver, nybyggeri og reparation

​Som kloakmester kan vi udføre opgaver i forbindelse med anlægsopgaver, nybyggeri, tilbygning og renovering samt ved større eller mindre reparationer af eksisterende kloak og afløbsrør.

De største opgaver sker i forbindelse med fag- og hovedentrepriser ved anlægsopgaver, nybyggeri, tilbygning eller renovering.

Som kloakmester varetager vi for eksempel opgaver i forbindelse med byggeri af huse, sommerhuse, erhvervsbygninger, institutioner, industri og landbrug.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på kloakarbejde 

​Alle opgaver starter med en afklaring af kundens behov og ønsker, hvorefter der udføres en grundig opmåling, således vi kan få klarlagt opgaven.

​Alt vores arbejde bliver naturligvis udført fagligt korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Desuden lægger vi vægt på at overholde alle vores aftaler, herunder de aftalte datoer for udførelse med videre.

​Det er i det hele taget vigtigt for os som kloakmester, at vi altid afleverer et arbejde, der er i orden.

​Du er velkommen til, at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud fra vores kloakmester. Du kan ringe til os på 97 37 16 90.

Kontakt os allerede i dag

Jacobsen & Winding A/S

Vennelystvej 8, 6880 Tarm
Tlf: 97 37 16 90
CVR: 28302606
Privatlivspolitik

Vi er medlem af

Dansk Byggeri logo

 

Samt omfattet af

Byg Garanti logo

Autoriseret kloakmester

Jacobsen & Winding A/S er certificeret af byggeriets kvalitetskontrol

Jacobsen & Winding A/S er autoriseret kloakmester